Banner
Categorii
Informatii
Conditii comerciale
Prin inregistrarea pe www.permanentdegene.ro deveniti client al acestui site si acceptati in mod implicit aceste
CONDITII COMERCIALE.

Preturile afisate pe site includ TVA.

Factura se va elibera respectand preturile afisate in RON. SC Beauty Xander SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe acest site .

Ofertele online inaintate de catre SC Beauty Xander SRL în magazinul online www.permanentdegene.ro nu implica nici un fel de angajament si pot fi retrase în orice moment dar nu înaite de a va anunta în prealabil. În cazul în care Cumparatorul accepta o oferta online, SC Beauty Xander SRL îsi rezerva totusi dreptul de a retrage oferta în termen de 3 zile lucratoare de la data acceptarii (fie în scris fie verbal), caz în care nu se incheie nici un acord între parti.

Plata se poate face numerar la primirea produselor prin serviciul Postei Romane sau in avans prin ordin de plata.

Livrarea produselor

Posta Romana;
- Livrarea gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 150 lei
- Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 150 lei se percepe taxa de transport fiind suportata de comparator, costul find in functie de greutatea coletului.
Livrarea prin alte fime de curierat rapid:
- Taxele de transport si ramburs vor fi suportate de cumparator
- Nu se pot livra comenzi în cazul în care exista facturi cu scadenta depasita cu mai mult de 15 zile fata de termenul de plata mentionat pe factura

Clauze generale

Retururi de marfa: Nu se accepta nici un retur dupa ce marfa a fost receptionata in gestiune.

Dreptul la returnare

Poti returna un produs achizitionat in urmatoarele situatii:
• produsul nu este conform specificatiilor prezentate pe site
• produsul a fost livrat gresit
• in ambele cazuri SC Beauty Xander SRL va suporta costurile de transport

Returnarea produsului se poate face doar in baza unei instiintari scrise, trimise la adresa de e-mail beauty.xander@gmail.com sau pe fax la nr. 0257 467036 in timp de 24 de ore de la achizitionarea produsului.
• in ambele situatii, daca se agreeaza schimbarea cu un produs cu o valoare mai mare se va plati diferenta, respectiv daca produsul ales are o valoarea mai mica, veti primi o rambursare partiala

Defecte, termenii plangerii.

- Orice sesizare legata de produse (lipsa sau deteriorate) se primeste în timp de 24 ore de la achizitonarea marfii.

Cumparatorul trebuie sa inspecteze produsele achizitionate la livrare, sau in cel mai scurt timp dupa livrare. În acest sens, Cumparatorul trebuie sa verifice daca produsele livrate corespund contractului de exemplu:
• daca au fost livrate produsele corecte;
• daca produsele livrate corespund cantitativ contractului;
• daca produsele livrate corespund cerintelor de calitate convenite sau – în cazul în care nu au fost convenite astfel de cerinte– care pot fi stipulate pentru uz general si/sau în scopuri comerciale.

Daca sunt stabilite defecte si deficiente vizibile, Cumparatorul trebuie sa anunte SC BEAUTY XANDER SRL în scris, în maxim 24 de ore de la achizitionarea marfii, specificând numarul lotului, lista ambalajelor si/sau detalii de factura.

Plângerile trebuie formulate în asa fel încât Vânzatorul sau o o terta parte sa le poata verifica. În acest scop, cumparatorul trebuie sa pastreze o evidenta referitoare la folosirea produselor si, în cazul revânzarii produselor, referitoare la cumparatorii acestora. În cazul în care Cumparatorul nu depune o plângere în perioada mentionata anterior, plângerea nu va fi luata in considerare si drepturile acestuia se vor prescrie.


Va multumim

Continua