Menu
Your Cart

Set laminare gene CLASIC by Wimpernwelle

 Set laminare gene CLASIC by Wimpernwelle
In trend
Set laminare gene CLASIC by Wimpernwelle
297,00LEI
  • Stoc: În stoc
  • Art. Nr.: 10200
  • Greutate: 0.00

Setul laminare  de gene  CLASIC   
Metoda clasica de modelare a genelor ,cu bigudiuri disponibile in 6 marimi pentru diferite lungimi de gene si pentru rezultate optime . Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate  ,de inalta calitate a substantelor de ingrijire si a concentratiei cheratinei continute in gelurile de modelare , cu un PH bine echilibrat pentru a obtine rezultate optime, genele  se regenereaza , sunt hranite  si se stimuleaza cresterea naturala a acestora .
Conform noilor cerinte din domeniul cosmetic aceste produse sunt certificate si supuse unor controale riguroase de calitate in beneficiul clientilor. 
Setul laminare  de gene  CLASIC contine: 24 doze x 0,25 ml . gel 1, 24 doze x 0,25 ml gel 2, pensula de modelat, 2 X adeziv pt. bigudiuri ,16 X bigudiuri nr. 2 ,16 X bigudiuri nr. 3 ,16 X bigudiuri nr. 4 .ARTICOLE SUPLIMENTARE NECESARE . Obligatoriu inainte de fiecare procedura : SOLUTIA SALINA pentru curatarea si degresarea pleoapei si a genelor

RECOMANDARE 

TRIO TOOL -Instrument cu 3 funcții:


1) Parte plată pentru fixarea genelor în adezivul POWER PAD®
2) Pieptene  pentru alinierea genelor la laminare pe padurile Power Pad sau pe bigudiuri 
3) Varf  pentru separarea genelor  la laminare 


Cu ajutorul periutei speciale (2) dintr-o miscare genele vor fi pozitionate perfect paralel pe Power pad sau pe bigudiuri reducand astfel timpul de lucru . 
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun