Menu
Your Cart

Scolarizare

CUM FUNCŢIONEAZĂ LIFTINGUL DE GENE CLASIC?


De mai bine de 20 de ani, bigudiuri de gene autoadezive de diferite mărimi au fost utilizate cu succes pentru liftingul de gene CLASIC Wimpernwelle.


CUM FUNCŢIONEAZĂ LIFTINGUL DE GENE POWER PAD?

Wimpernwelle POWER PAD® - fabricat în Germania - este o pernă de silicon complet nouă - dezvoltată cu o proiecție 3D protejată și inovatoare pentru un Lifting de gene Wimpernwelle perfect:Wimpernwelle POWER PAD® - fabricat în Germania - este un pad de silicon - dezvoltat cu o proiecție 3D protejat și inovator pentru un lifting de gene Wimpernwelle perfect: Power Pad®-ul este ușor de aplicat datorită formei acestuia se potrivește cu forma naturală a pleoapei. Deoarece genele sunt mai scurte în colțul ochiului, partea din față a padului este proiectată asimetric: astfel încât avem un Power Pad® stâng și unul drept. Pentru o pozitionare ușoară și precisă, marginea de jos a Power Pad®-ului urmărește marginea pleopei. Se adaptează la orice ochi datorită siliconului delicat si fin pentru piele.

Acest tratament poate fi efectuat în orice salon de înfrumusețare, coafură sau salon de unghii – pur și simplu solicitați Liftingul de gene CLASIC!În lista noastră "SALOANE ÎN APROPIERE" veți găsi un număr de saloane din apropierea dumneavoastră care vă oferă Lifting de Gene.

SFAT: Pasul 2 pentru gene perfecte: Vopsirea

Vopsiti genele imediat după Liftingul de gene CLASIC. Astfel efectul de lifting WIMPERNWELLE se va evidenția și mai mult!Cu vopseaua profesională de gene BINACIL® timpul de reacție după liftingul de gene este de numai 2 minute!

SFAT: Pasul 3 pentru gene perfecte: Laminarea

Laminarea cu FLUIDUL pentru LAMINARE profesional este plusul pentru gene strălucitoare și puternice la finalul fiecărei proceduri pentru gene.Acceleratorul cu cheratină KERATIN BOOSTER este o îngrijire de ultimă generație care revitalizează structura genelor.RECOMANDARE: Cu FLUIDUL premiat de LAMINARE LASH & BROW home puteți continua tratamentul cu succes și acasă.