Menu
Your Cart

KIT LAMINARE ,LIFTING SPRANCENE by WIMPERNWELLE

KIT LAMINARE ,LIFTING  SPRANCENE by WIMPERNWELLE
Nou In trend
KIT LAMINARE ,LIFTING SPRANCENE by WIMPERNWELLE
217,00LEI
  • Stoc: În stoc
  • Art. Nr.: 10500
  • Greutate: 0.00

Kit laminare,lifting sprancene 15 proceduri

Un mega trend 

Laminarea este o metodă nouă de aranjare a sprancenelor .Reaseaza firele rebele,dezordonate si le fixeaza in forma dorita pentru o perioada indelungata .Firele de sprâncene devin  maleabile prin aceasta procedura , astfel încât să poată fi pieptănate în orice direcție timp de 3-5 săptămâni și astfel sprancenele să pară mai pline.

 Datorita ingredientelor  atestate de inalta calitate , si a substantelor de ingrijire ,si a concentratiei cheratinei continute in gelurile de modelare precum si in adezivul Power Pad care mai are si propietatea de protectie a pielii ,sprancenele se regenereaza , sunt hranite  si se stimuleaza cresterea naturala a acestora .

PENTRU O FORMA PERFECTA A SPRANCENELOR  DUPA LAMINARE -SE RECOMANDA UTILIZAREA ZILNICA A GELULUI DE FIXARE BROW FIXING GEL 

Noul BROW FIXING GEL transparent este folosit pentru a completa stilizarea, astfel încât forma sprâncenelor preferate să fie păstrată pe parcursul zilei: aplicat cu peria specială, sprâncenele sunt fixate în forma dorită.

KIT LAMINARE LIFTING SPRANCENE    ( BROW LIFTING)  continut gel 1 + gel 2 (flacon 7 ml , cca 15 aplicatii ) 1 buc adeziv Power Pad , 1 buc. pensula. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun