Menu
Your Cart

Laminare Lifting Sprancene

Brand: Wimperwelle
Kit laminare spranceneUn mega trend Laminarea este o metodă nouă de aranjare a sprancenelor .Reaseaza firele rebele,dezordonate si le fixeaza in forma dorita pentru o perioada indelungata .Datorita ingredientelor  atestate de inalta calitate ,a substantelor de ingrijire si a concentratiei ..
215,00LEI
Brand: Wimperwelle
Kit laminare spranceneUn mega trend  Laminarea este o metodă nouă de aranjare a sprancenelor .Reaseaza firele rebele,dezordonate si le fixeaza in forma dorita pentru o perioada indelungata .Datorita ingredientelor  atestate de inalta calitate ,a substantelor de ingrijire si a concentrati..
295,00LEI
Brand: Wimperwelle
Creion de sprancene retractabil –BROW LINER  culoare cacaoPentru efectul tatuaj: Acest creion retractabil cu o textură moale este potrivit pentru stilizarea, definirea și completarea firelor de păr + pieleDisponibil în 3 nuanțe: cacao, ciocolată, piatră..
26,00LEI
Brand: Wimperwelle
Creion de sprancene retractabil –BROW LINER  culoare ciocolataPentru efectul tatuaj: Acest creion retractabil cu o textură moale este potrivit pentru stilizarea, definirea și completarea firelor de păr + pieleDisponibil în 3 nuanțe: cacao, ciocolată, piatră..
26,00LEI
Brand: Wimperwelle
Creion de sprancene retractabil –BROW LINERPentru efectul tatuaj: Acest creion retractabil cu o textură moale este potrivit pentru stilizarea, definirea și completarea firelor de păr + pieleDisponibil în 3 nuanțe: cacao, ciocolată, piatră..
26,00LEI
Brand: Wimperwelle
Gel de fixare sprancene PROFESIONAL–BROW FIXING GEL  Cu acest gel incolor, sprâncenele netezite pot fi fixate în forma dorită pentru toată ziua.Se poate utiliza atat singur cat si peste produsele de machiaj pentru sprancene...
38,00LEI
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)