Menu
Your Cart

KIT COMPLET LAMINARE SPRANCENE by WIMPERNWELLE

 KIT COMPLET LAMINARE   SPRANCENE  by WIMPERNWELLE
Nou In trend
KIT COMPLET LAMINARE SPRANCENE by WIMPERNWELLE
299,44LEI
  • Stoc: În stoc
  • Art. Nr.: 10520
  • Greutate: 0.00

Kit laminare laminare sprancene complet  15 proceduri

Un mega trend 

Produs recomandat ca prima achizitie.

Un mega trend 

Laminarea este o metodă nouă de aranjare a sprancenelor .Reaseaza firele rebele,dezordonate si le fixeaza in forma dorita pentru o perioada indelungata .Firele de sprâncene devin  maleabile, NETEDE SI BINE HIDRATATE  prin aceasta procedura , astfel încât să poată fi pieptănate în orice direcție timp de 3-5 săptămâni și astfel sprancenele să pară mai pline.

 Datorita ingredientelor  atestate de inalta calitate , si a substantelor de ingrijire ,si a concentratiei cheratinei continute in gelurile de modelare precum si in adezivul Power Pad care mai are si propietatea de protectie a pielii ,sprancenele se regenereaza , sunt hranite  si se stimuleaza cresterea naturala a acestora .

PENTRU O FORMA PERFECTA A SPRANCENELOR  DUPA LAMINARE -SE RECOMANDA UTILIZAREA ZILNICA A GELULUI DE FIXARE BROW FIXING GEL 

Noul BROW FIXING GEL transparent este folosit pentru a completa stilizarea, astfel încât forma sprâncenelor preferate să fie păstrată pe parcursul zilei: aplicat cu peria specială, sprâncenele sunt fixate în forma dorită.


KIT LAMINARE LIFTING SPRANCENE  COMPLET  ( BROW LIFTING)  continut gel 1 + gel 2 (flacon 7 ml , cca 15 aplicatii ) 1 buc adeziv Power Pad , 1 buc. pensula,1x fluid laminare profesional cu 25 buc microbrush ,3 x creion de sprancene (1x cacao,1x ciocolata ,1x piatra ) 1 x gel de fixare sprancene -BROW FIXING GEL 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun